Jalou dating

Dating blog van Jalou

Geen eenzame weekenden meer

Na een scheiding wilde ik weer een relatie. Eenzame weekenden vond ik maar niets en ik miste een partner waarmee ik mijn leven kon delen. Als 50 plusser is het toch lastiger om in een bar te zitten en vrouwen aan te spreken, omdat je niet weet wie er wel of niet geïnteresseerd is. Daarom leek een datingsite mij een goede start.
Ik heb veel plezier gehad aan het bekijken van profielen. Achteraf kan ik nu wel vertellen dat foto’s erg belangrijk zijn, zonder goede foto’s kom je er moeilijker. Ook een goede profieltekst is belangrijk. Dan kunnen vrouwen beter zien wie je bent en hoeft het niet tegen te vallen. Ik heb gereageerd op dames die leuke foto’s en een leuk verhaal hadden op hun profiel. Van Tanja kreeg ik een berichtje terug. Leuke vrouw en een leuk eerste e-mailcontact. We besloten vrij snel dat het ons wel leuk leek om een kopje koffie te drinken. We spraken af in een parkcafé en hebben verhalen uitgewisseld. Erg gezellig, daarna is het ook vrij snel gegaan. Een volgende afspraak, bij elkaar thuis eten, samen naar het Filmfestival in Utrecht. Toen de eerste kus, spannend! Het voelde goed tussen ons en zijn daarna een weekend  samen op pad geweest.
logo (1)
Al 7 maanden samen
We zijn nu ruim 7 maanden samen en we hebben het hartstikke leuk samen. Tanja is een leuke vrouw, spontaan en sportief. Ze heeft een leuke lach en we hebben dezelfde soort humor. De eenzaamheid hebben we vaarwel gezegd, we zijn nu heel happy samen. We maken al plannen om samen te gaan wonen, hoe mooi is dat! Een datingsite heeft ons echt verder gebracht.  Het leven is veel leuker met zijn tweeën. Mocht je op zoek zijn naar de ware, kijk zeker een keer op een dating site. Niet geschoten is altijd mis!