Jalou dating

Dating blog van Jalou

Flirten maar!

Er is een nieuwe speler in de wereld van de online dating sites. We hebben het dan over de website Flirter.nl. De opzet van deze dating website is om op basis van profielen en profielfoto’s met een leuke man of vrouw in contact te komen. Het eerste contact wordt gelegd door het sturen van een flirt berichtje naar iemand die jouw aandacht heeft getrokken. Dat is het zogenaamde flirten met elkaar. In eerste instantie zal het versturen van berichtjes anoniem zijn. Flirter.nl is aan het groeien en je zal merken dat er elke dag nieuwe profielen bij komen. Nog meer kans dus om de man of vrouw van jouw dromen tegen te komen.

Spannend flirten

Deze dating site heeft als uitgangspunten dat het aanmaken van een profiel vrijblijvend is, dat het spannend is om met elkaar te flirten. In eerste instantie gebeurt dat anoniem. Mocht het klikken met de persoon met wie je aan het flirten bent, dan zal je automatisch meer persoonlijke informatie met elkaar delen en wie weet komt het uiteindelijk tot dating. Bedenk wel dat Flirter.nl een beetje extra spanning in de site heeft ingebouwd. Een deel van profielen die je tegen komt zijn fictief. Dit is puur om te zorgen voor een beetje entertainment op site. Vanzelfsprekend kan je met deze fictieve personen geen verdere afspraken tot dating maken.

Gratis profiel

Dating

Om een berichtje naar een interessante man of vrouw te kunnen sturen zal je eerst een profiel op deze dating site moeten aanmaken. Je profiel zal meer en leukere reacties trekken als je het voorziet van foto’s. Op de dating site kan je terecht voor meer tips die jou zullen helpen om je profiel zo interessant mogelijk te maken voor eventuele flirters. De enige voorwaarde die gesteld wordt aan het aanmaken van een nieuw profiel is dat je 18 jaar of ouder moet zijn.

Het aanmaken van een profiel is gratis. Daarnaast wordt elke nieuwe gebruiker welkom geheten met 5 gratis flirt berichten. Je mag dus 5 keer gratis een berichtje naar iemand versturen. Wil je meer flirtberichten versturen of iemand een langer bericht sturen tot maximaal 800 woorden, dan moet je ervoor betalen. De prijs is afhankelijk van de lengte van het bericht en varieert tussen de 66 cent en 1,50 euro. Je betaalt met je credit card, bankrekening of pay per call.

Overal flirten

De website van Flirter.nl is zo gebouwd dat hij goed weer wordt gegeven op alle mogelijke apparaten. Wil je bijvoorbeeld op je pc, laptop of notebook de profielen verkennen dan is dat geen probleem. Daarnaast kan je natuurlijk ook gebruik maken van je smartphone of tablet. Zo heb je overal en altijd toegang tot de website. Mocht je toch problemen ondervinden met de weergave van de site of heb je ergens vragen over, dan kan je altijd terecht bij het support team. Je kan natuurlijk altijd een mail sturen, maar bellen tijdens kantooruren kan ook. Zij zullen je binnen 24 uur helpen zodat je weer verder kan gaan met flirten.