Jalou dating

Dating blog van Jalou

Geef je seksleven een opkikker met een buttplug set

buttplug set

Zijn jullie al lang bij elkaar en is het soms moeilijk om die vonk uit het begin terug te vinden? Je bent nog steeds dol op elkaar maar je seksleven is niet wat het geweest is? Je bent niet de enige en ook zeker niet de enige die er moeite mee heeft. Er zijn gelukkig middelen om je te helpen. Een daarvan is buttplug set.

buttplug set

Seksspeeltjes inzetten

Het gebruiken van seksspeeltjes om je seksleven een boost te geven is niks nieuws. Er zijn ook genoeg mensen die sowieso graag speeltjes gebruiken, ook als ze pas net aan het daten zijn of iemand nauwelijks kennen. Maar ook mensen die al langer in een relatie zitten en elkaar opnieuw willen ontdekken, gebruiken vaak speeltjes.

De buttplug

buttplug set

De buttplug is misschien wel een van de meest gebruikte speeltjes in de slaapkamer. Het is namelijk iets waar beide personen plezier van kunnen hebben. Zowel mannen als vrouwen hebben plezier van dit speeltje. Bovendien kan het heel leuk zijn om je partner op deze manier te verwennen. De buttplug kun je namelijk ook gebruiken als manier om voorspel te doen. De buttplug set is een set van meerdere formaten. Deze sets zijn vooral aan te raden voor mensen die voor het eerst aan anale stimulatie doen. Het is dan wellicht een compleet nieuwe sensatie en dat kan even wennen zijn. Geef elkaar de tijd en spreek altijd een codewoord af als je in bed iets nieuws probeert.