Jalou dating

Dating blog van Jalou

Een date voor buitenseks

Van alle mogelijke fantasietjes die er zijn over seks is buitenseks nog wel de meest voorkomende. Iedereen denkt er wel eens over na om buitenshuis seks te hebben. De een ziet dat voor zich in het bos en de ander wilt naar de duinen om eens lekker van bil te gaan. Buitenseks hoeft niet alleen maar in de natuur of buiten plaats te vinden. Dat kan ook in een zwembad zijn of in een pashokje. De meeste mannen en vrouwen zouden dit graag eens mee maken en je zult merken dat zij juist online hier naar op zoek gaan.

Wanneer jij iemand zoekt om een seksdate of seksrelatie mee te kunnen hebben dan wil jij natuurlijk dat dat iemand is met wie jij zoveel mogelijk van jouw seksuele fantasieën waar kunt maken. Vaak bespreek je die ideetjes dan tijdens een chat om zo te ontdekken of jullie hetzelfde willen en lekker vinden. Wanneer jij zeker wilt weten dat je iemand online tegen komt die net als jij zin heeft in buitenseks, dan kun je dit al aangeven in je profiel. Andere mannen en vrouwen (afhankelijk van waar je naar op zoek bent) zullen dan ook sneller op jouw profiel reageren als zij dit ook eens mee willen maken.

Het kan heel spannend en opwindend zijn om buiten seks te hebben, maar hou wel in gedachte dat dit niet mag. Dat is natuurlijk ook wat het zo geil maakt. Zorg er dus voor dat je zeker niet betrapt kunt worden of dat je er voor naar speciaal bestemde plekken gaat. Net zoals dat er seksparkeerplaatsen zijn, zijn er ook andere locaties waar je zonder al te veel risico seks kunt hebben. Bereid je goed voor door de locatie op voorhand te bekijken zodat je ongeremd je gang kunt gaan wanneer jij daar met je date naar toe gaat.