Jalou dating

Dating blog van Jalou

Maak daten weer leuk met een speeddate bij drankjedoen.nl

Daten kan heel leuk zijn, maar het kan ook ontzettend vervelend zijn. Uiteraard hangt het succes van de date heel erg af van degene met wie je date. Maar het hoeft niet per se zo te zijn dat je ook echt een klik voelt met je date om een succesvolle ervaring te hebben. Je kunt immers ook van het daten an sich genieten. Je weet dan misschien al wel vrij snel dat de persoon met wie je aan het daten bent geen relatiemateriaal is, maar dat wil niet zeggen dat de hele ervaring meteen ook slecht is. Je kunt het alsnog wel gezellig hebben en gewoon een fijne tijd hebben. In die zin is het soms ook goed om je niet te veel op de doelen vast te pinnen. Als je immers teveel gebrand bent op een succesvolle date in de zin van je soulmate ontmoeten, dan zijn de meeste dates niet succesvol. De kans dat je constant de ware tegenkomt is immers niet zo groot. Maar als je gewoon lekker van het daten zelf kunt genieten, dan heb je veel sneller plezier in het daten. Maar in dat geval moet de manier waarop je ontmoetingen regelt wel goed zijn. Als je bijvoorbeeld iedere keer eerst lang gaat chatten via een app als Tinder en daarna in het echt afspreekt, dan is de kans op een deceptie vrij groot. Dat komt omdat je ook lang vast zit aan het hele proces en daardoor ervaar je een minder succesvolle date ook sneller als een teleurstelling. Daarom is speeddaten een goede manier om juist de fun terug te brengen. Je kunt op speeddate gaan bij Drankjedoen? en zo snel met meerdere mensen in contact komen. Het grote voordeel is de luchtigheid van het hele proces rondom een speeddate. Je hoeft niet eerst via chat elkaar te leren kennen en je hoeft ook niet de druk op te voeren wanneer je elkaar uiteindelijk in het echt ziet. Juist die opbouw maakt de kans op teleurstelling groter. Bij een speeddate via videochat, kun je de andere persoon meteen zien. De speeddate duurt niet lang, dus je kunt snel een indruk krijgen en daarna weer verder gaan naar de volgende speeddate. Daardoor kun je een slechte speeddate een stuk gemakkelijker achter je laten. Je bent niet veel tijd kwijt, er was geen opbouw en je bent de slechte speeddate ook snel weer vergeten wanneer je meteen doorgaat naar de volgende. Als het wel leuk is, dan kun je de speeddate juist verlengen en daarna contact gegevens uitwisselen. In plaats van een opbouw naar een mogelijke deceptie, kun je elkaar direct zien en ervaren, zodat je ook snel kunt inschatten of er wellicht meer in zit. 

Een speeddate ervaar je iedere zondag bij Drankjedoen?

Je kunt bij Drankjedoen? iedere zondag speeddaten. Je hebt dan meerdere speeddates achter elkaar en kunt er dus echt even een avondje voor uittrekken. Je kunt je via de site van drankjedoen.nl gratis aanmelden. 

Meer weten? Kijk dan op de site

Op de site kun je in ieder geval terecht voor meer informatie. Zo lees je bijvoorbeeld meer over de voordelen van speeddaten zoals: 

  • 10-12 korte videodates achter elkaar
  • 2 minuten korte dates
  • Zelf voorkeuren instellen (leeftijd, afstand, opleidingsniveau)